Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laktató saláta

Laktató saláta
Laktató saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálaláskor a salátát megszórhatjuk vajon pirított kenyérkockákkal is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, lereszeljük. A paradicsomokat, négybe vágjuk, a retket és a hagymát vékony szeletekre vágjuk. A húst kockákra vágjuk, a petrezselymet apróra vágjuk. Az egészet összekavarjuk.
  2. Az öntethez a tejfölt ízlés szerint sóval, borssal, cukorral és ecettel elkeverjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a salátára öntjük. Elkeverjük.
  3. Kevés időre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 13 084
elküldve: 4
receptkönyvben: 159
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

csirkesaláta, vegyes saláta csirkével, zöldséges hússaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

222
kígyóuborka 1 közepes db
csirkemell filé 10 dkg
koktélparadicsom 8 db
retek 6 db
lila hagyma 1 közepes db
tejföl 100 g
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ecet 1 ek
fokhagyma 1 gerezd