Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kuku Sib Zamini

Kuku Sib Zamini
Kuku Sib Zamini
14 perc / előkészület: 10 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kuku egy perzsa származású étel. Nagyon sokféle kuku létezik. Lényegében hasonlít a mi tócsninkra. Leegyszerűsítve tojást, zöldséget és gyógynövényeket kevernek össze, és ezt megsütik. Tehetik ezt serpenyőben, sütőben, kemencében. Tálalják joghurttal, dióval, növényekkel, virágokkal a tetején.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A cukkini végeit levágjuk, héjastól nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  3. A lereszelt zöldségekhez adjuk a tojást, írót, fűszereket és zöldfűszereket, olajat.
  4. Kisebb palacsintasütőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  • tepsi mérete: 15x15 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 071
elküldve: 0
receptkönyvben: 88
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: arab
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: lángos
maradék ételből: maradék tejtermékből
fogás: meleg előétel
adag: 5 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kuku, perzsa tócsni, arab tócsni

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

126
burgonya 20 dkg
cukkini 20 dkg
író 1 dl
teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt 3 púpozott ek
1 csipet
kakukkfű 5 szál
menta 3 szál
oregánó 3 szál
bors 0 ízlés szerint
tojás 2 db
olívaolaj 1 ek