Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos káposzta darált hússal

Krémsajtos káposzta darált hússal
Krémsajtos káposzta darált hússal
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy német receptes oldalon kerestem savanyú káposztás ételeket, és ott elég sok káposztás felfújtat találtam. Hát gondoltam, én is kipróbálom, mégis milyen lehet. "Sajnos" egy kicsit erős lett (édesapán nem szereti az erős ételeket), de nem számít, mert nem kell attól félnem, hogy megmarad.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A savanyú káposztát megfonnyasztjuk, a darált húst megpirítjuk.
  2. Miután kihűltek, a darált húst egy tálba öntjük, belenyomjuk a tömlős sajtokat, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a káposztát.
  3. Egy tepsibe öntjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, leöntjük tejföllel, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 662
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

I.l.d.i.k.ó

Mióta szakács: 2011.11.27.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztás felfújt, savanyú káposzta darált hússal, krémsajtos káposzta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

535
darált sertéshús 1 kg
savanyú káposzta 1 kg
tömlős krémsajt 30 dkg
sajt 20 dkg
tejföl 450 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek