Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Köményes kelbimbósaláta

Köményes kelbimbósaláta
Köményes kelbimbósaláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sztori egyszerű: rákattantunk a kelbimbóra, és enni kell, amíg van friss a piacon!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Bármilyen húshoz illik. Mi sós töltött palacsintához ettük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kelbimbók végeit levágjuk, a külső leveleket leszedjük, alaposan megmossuk őket.
  2. Vegetával és köménnyel / sóval és köménnyel ízesített lobogó vízbe dobjuk őket, és addig főzzük, amíg épp csak megpuhulnak. Vigyázzunk, hogy ne főzzük szét!
  3. Amíg a kelbimbó elkészül, összeállítjuk a mártást a maradék alapanyagból. Bőven szórhatunk bele köményt.
  4. A kelbimbókat leszűrjük és megvárjuk, hogy kihűljenek, majd a mártáshoz keverjük őket.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 218
elküldve: 1
receptkönyvben: 101
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Tuvia

Mióta szakács: 2011.01.12.
97 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

kelbimbósaláta, kelbimbó tejfölösen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

360
kelbimbó 50 dkg
tejföl 3 dl
majonéz 4 ek
mustár 1 ek
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 teáskanál
méz 1 teáskanál