r
Nosalty Logó

Kolbászos-szalonnás spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Tiana
Kolbászos-szalonnás spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1175 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 4700 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 324 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.9 g

Zsír

  • Összesen
    69.1 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1640.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    367 mg
  • Nátrium
    964 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    303 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    319 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10067 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 1175 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    143.6 g

Zsír

  • Összesen
    276.4 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    287 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6562.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    336 mg
  • Kálcium
    514 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    348 mg
  • Foszfor
    1469 mg
  • Nátrium
    3855 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    402.8 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    535 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1214 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    164 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    1276 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    40270 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 4700 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    452.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    266 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2779 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 324 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük.
  2. A kolbászt, szalonnát felszeleteljük, és addig sütjük, amíg kiengedi a zsírját.
  3. Beletesszük a sűrített paradicsomot, és 3-4 dl vízzel felengedjük, ha kell, kevés cukorral ízesítjük.
  4. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, oregánót, bazsalikomot, és kb.10 percig főzzük.
  5. Ha kész, összekeverjük a tésztával, és reszelt sajttal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 20
  • Össznézettség: 15876
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 20.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gyors, könnyen elkészíthető ebéd. Sűrített paradicsom helyett friss paradicsommal még finomabb.

Hozzászólások

Tmea

Ma ez volt az ebédünk. Én sajnos tegnap egy étteremben nagyon elrontottam a gyomrom és diétáznom kell most egy-két napig, úgyhogy nem ehettem bel?le, de a kislányom azt mondta, hogy nagyon finom. Valószín?leg, mert az utolsó szemig mind megette, egy morzsányit sem hagyott a tányéron. Így aztán felvettem a családi menütárba! :-)) Minden jót, és finomat! :-) Tímea

Tiana

Kedves Tmea! Örülök,hogy ízlett a kislányodnak!Remélem azóta Te is megkóstoltad.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?