Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés-márványsajtos penne

Csirkés-márványsajtos penne
Csirkés-márványsajtos penne
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik kedvenc tészta ételem, gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, majd kockára vágjuk.
  2. A penne tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, félretesszük.
  3. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd rádobjuk a csirkekockát, és megpirítjuk. Ha megpirult hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd sózzuk és borsozzuk.
  4. Ha a csirke már majdnem jó, hozzáadjuk a tejszínt, és belemorzsoljuk a márványsajtot.
  5. Miután a márványsajt felolvadt, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem felét, majd hagyjuk még egyet rottyanni.
  6. A végén hozzákeverjük a kifőtt pennét, és kevergetés mellett kb. 2-3 percet összefőzzük.
  7. Tálaláskor megszórjuk a maradék friss petrezselyemmel.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 490
elküldve: 3
receptkönyvben: 122
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Gaboc

Mióta szakács: 2014.04.23.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kéksajtos-csirkehúsos penne, csirkés-sajtos tészta, kéksajtos csirkehúsos penne

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

927
csirkemell filé 25 dkg
kéksajt 15 dkg
főzőtejszín 1 dl
penne 20 dkg
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek