Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos sült karaj gombával

Kolbászos sült karaj gombával
Kolbászos sült karaj gombával
75 perc / előkészület: 20 perc sütés: 55 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tv-ben láttam ezt a receptet, bár ott csirke bőre alá tették be ezt a krémet. Nekem ez volt itthon, de így is elfogyott hamar!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászt nagyon apró darabokra vágjuk, majd hozzáadjuk a vajat és a petrezselymet, és kézzel jól össze gyúrjuk.
  2. A karajt megmossuk, majd húsklopfolóval éppenhogy csak végig ütögetjük.
  3. Besózzuk.
  4. A gombát megpucoljuk, és megmossuk.
  5. Fogunk egy tepsit, és kiolajozzuk az alját.
  6. A karajokat megpakoljuk a kolbászos vajjal, majd fogpiszkálóval két helyen megtűzzük.
  7. A maradék kolbászkrémet a gombákba rakosgatjuk.
  8. Alufóliával letakarjuk, majd 30-40 percig puhítjuk, majd levéve a fóliát még kb. 15 percig sütjük, pirítjuk, hogy szép színe legyen! Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x22 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 768
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kolbászos karaj, gombás hús, sült hús kolbászkrémmel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

985
sertés rövidkaraj 80 dkg
kolbász 30 dkg
vaj 15 dkg
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
gomba 50 dkg
napraforgó olaj 1 ek