Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos chilis bab tarhonyával

Kolbászos chilis bab tarhonyával
Kolbászos chilis bab tarhonyával
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kolbász helyettesíthető lecsókolbásszal is, bár azzal azért annyira nem finom. Lehet pluszba alá rakni szalonnát is

hozzávalók / 4 adag

Chilis bab

Tarhonya

Szólj hozzá!

elkészítés

Chillis bab

  1. A hagymát apró kockára vágjuk.
  2. Pároljuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és paradicsomot (vagy üveges lecsónak kb. az 1/3-át). Hozzáadjuk a kolbász szeleteket, és főzzük pár percig.
  3. Ráborítjuk a vörösbab konzervet a levével együtt és a kukoricát. Ha felforrt, akkor még főzzük 3-4 percig, és kész is.

Tarhonya

  1. A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  2. Addig főzzük fedő alatt, lassú tűzön, amíg a víz teljesen elfő.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 980
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Barbi84

Mióta szakács: 2014.12.16.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

chilis bab kolbásszal, chilis bab tarhonyával, kolbászos csilis bab tarhonyával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1465
vöröshagyma 1 nagy db
paprika 2 közepes db
chili 1 db
paradicsom 2 közepes db
kolbász 30 dkg
vörösbab 50 dkg
csemegekukorica 30 dkg
napraforgó olaj 1 dl
víz 1 dl
napraforgó olaj 1 dl
tarhonya 25 dkg
víz 5 dl