Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszos-mandulás-mazsolás rizs

Kókuszos-mandulás-mazsolás rizs
Kókuszos-mandulás-mazsolás rizs
12 perc / előkészület: 2 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Karibi csirkét főztem, és ez dukált hozzá. Ezt a fogást egymagában is el lehet fogyasztani akár barnarizsből is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon a megmosott, lecsöpögtetett rizst megfuttatjuk, kissé megpirítjuk, hozzákeverjük a vékony szeletekre felcsíkozott kókuszdiót, majd felendegjük másfélszeres mennyiségű vízzel, fedő alatt készre főzzük.
  2. Ha kész (a rizs pergő), hozzákeverjük a beáztatott mazsolát és mandulapelyhet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 232
elküldve: 1
receptkönyvben: 77
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 6 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mazsolás rizs, mandulás basmati rizs

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

381
basmati rizs 30 dkg
kókusz 25 dkg
mandulapehely 2 ek
mazsola 1 marék
szezámolaj 2 ek
1 tk