Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kocsonya csülökkel

Kocsonya csülökkel
Kocsonya csülökkel
220 perc / előkészület: 20 perc főzés: 200 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kicsit elkéstem az idén a kocsonyával. Férjem nagyon szereti, és Karácsonykor szoktam rendszeresen megfőzni, de az idén elmaradt valahogy. Most bepótoltam.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Rávághatunk fél fej vöröshagymát, pici ecettel leöntjük, és így fogyasztjuk kenyérrel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a húst, nagy fazékba rakjuk, felöntjük vízzel, hogy ellepje.
  2. Ha felforr, akkor öntsük le róla a vizet, a húst jól mossuk át, és újra tegyük fel főni.
  3. Adjuk hozzá a fűszereket, a zöldséget, és addig főzzük félig lefedve, míg a lábak szét nem esnek.
  4. A vizet pótoljuk, ha elfő.
  5. Majd szedjük ki belőle a húst, a lábakat, szűrjük át a levet.
  6. Kis tálakba, az aljára rakunk a szép sovány húsból, öntsük le a lével, amikor kihűlt, tegyük a hűtőbe.
  • elkészítettem: 22 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 44 552
elküldve: 2
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, szilveszter, újév
nehézség: könnyű
szezon: tél
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kocsonya, sertéskocsonya, füstölt csülkös kocsonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

621
füstölt sertéscsülök 75 dkg
sertéshús 1.2 kg
1 ek
bors 1 kk
babérlevél 2 db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 4 gerezd
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 2 db
zeller 0.25 kis db
víz 5 l