Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Prosciutto-mozzarella bruschetta

Prosciutto-mozzarella bruschetta
Prosciutto-mozzarella bruschetta
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A bruschetta temészetesen más, azt is feltettem már. Barátnőmékkel egy képen láttunk hasonlót, csak sonka nélkül, és el is készítettük. Itthon támadt a gondolat, hogy az a sonka jó lenne rajta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyereket felszeleteljük, megöntözzük pici olajjal.
  2. Karikára vágott paradicsomot teszünk rá, arra pedig a mozzarellát.
  3. Bazsalikomot apróra vágjuk, és rászórjuk, a tetejére meg ráfektetjük a sonkát, és mehet a sütőbe.
  4. 15-20 perc elég is, függ attól, mekkora kenyéren csináljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 941
elküldve: 2
receptkönyvben: 139
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: meleg előétel
mikor: vacsora

egyéb elnevezések

mozzarellás bruschetta, sonkás melegszendvics mozzarellával, prosciuttos bruschetta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1233
bagett 50 dkg
paradicsom 3 db
bazsalikom 0 ízlés szerint
prosciutto 10 dkg
mozzarella 20 dkg
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint