r
Nosalty Logó

Kinder szelet 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kinder szelet 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1904 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 7606 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 300 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.4 g

Zsír

  • Összesen
    75.8 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    956.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    319 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    320 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    282.5 g
  • Cukor
    156 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    529 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    519 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    118 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 1904 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.5 g

Zsír

  • Összesen
    303.3 g
  • Telített zsírsav
    177 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1024 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3824.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    210 mg
  • Kálcium
    1276 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    390 mg
  • Foszfor
    1278 mg
  • Nátrium
    634 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1130 g
  • Cukor
    625 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    337.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2115 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    422 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2074 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    471 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    617 micro
Összesen 7606 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    151.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.7 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 300 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a cukrot, a vajat, a mézet, a tojást és a kakaót gőz felett egyneművé dolgozzuk.
  2. Hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet.
  3. Alaposan összedolgozzuk, és hűvös helyen legalább fél órát pihentetjük.
  4. Tepsi hátlapján 4 lapot sütünk belőle. Egyenként kb. 8-10 perc alatt megsül.
  5. A krémhez a pudingport a liszttel elkeverjük, majd a tejet hozzáadva simára keverjük, és sűrűre főzzük.
  6. Még melegen belekeverjük a tejfölt. Állandó keverés mellet kihűtjük.
  7. A vajat a porcukorral habosra keverjük.
  8. A kihűlt pudingot apránként a vajas krémhez adjuk, és egyenletesen elkeverjük.
  9. Ezután megtöltjük a lapokat úgy, hogy a felső lapra is jusson krém.
  10. 1-2 óra hűtés után a felolvasztott csokival megkenjük a tetejét.
  11. Egy éjszakára hűtőszekrényben pihentetjük.
  12. Másnapra megpuhul, és akkor szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22x30
  • Sütés ideje: 48 perc
  • Receptkönyvben: 614
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 84870
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 10.

Ajánló

Azért kell hűteni a kész tésztát, mert egyébként nagyon ragad. A tepsi hátát én zsírral kenem meg, és liszttel megszórom, úgy biztos nem ragad rá a tészta. És minden lapnál újra zsírozom, és lisztezem! Eredeti recept 3 lapot ír, de úgy szerintem nagyon vastag a tészta, így én 4 lappal szoktam dolgozni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon kiadós, vendégváró sütemény!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...