r
Nosalty Logó

Kevert bögrés almás

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Pogácsa
Kevert bögrés almás
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 904 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3604 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 258 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    36.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1164.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    314 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    484 mg
  • Nátrium
    297 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    133.1 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 904 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.1 g

Zsír

  • Összesen
    146.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    386 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4659.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    1257 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    1936 mg
  • Nátrium
    1189 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    532.5 g
  • Cukor
    288 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    598.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    220 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    359 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    51 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    646 micro
Összesen 3604 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 258 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kimérjük a hozzávalókat egy-egy tálkába. A vaníliás cukrot hozzáadjuk a cukorhoz, a sütőport a liszthez. Az almákat megpucoljuk, lereszeljük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  2. A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a joghurtot és az olajat, több részletben belekeverjük a lisztet. Pici sót, fahéjat és a reszelt citromhéjat adjuk hozzá.
  3. A végén lazán belekeverjük a nagy lyukú reszelőn megreszelt almát. Az egészet beleöntjük a tepsibe, és mehet be a sütőbe. Nekem szilikontepsim van, de ezt is kibélelem sütőpapírral.
  4. A 180 fokos sütőben 40 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 23x22
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 27
  • 7 napos nézettség: 284
  • Össznézettség: 42382
  • Feltöltés dátuma: 2020. május 01.

Receptkategóriák

Kevert bögrés almás
Pogácsa 332 recept

Ez a szokásos bögrés sütemény, amibe raktam almát, ehhez viszont nagyon illett a fahéj. Finom, gyorsan elkészül, nagyon puha, szaftos.

Hozzászólások

evacili

Mennyi joghurt kell hozzá? Kimaradt a hozzávalókból. Finomnak tünik, megcsinálnám.

Pogácsa

Kedves evacili! De jó, hogy szóltál, azonnal javítom. 1 pohár (bögre). Tudod, az a kis poharas joghurt. Üdv Pogácsa Po

evacili

Köszönöm!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.