Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kéksajtos babsaláta

Kéksajtos babsaláta
Kéksajtos babsaláta
18 perc / előkészület: 10 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mint a sült kelbimbósalátát, ezt is a hűtőpultból néztem ki... hamar elkészül, és igazán laktató.

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot megmossuk, végeit lecsípjük, és felvágjuk.
  2. Lobogó sós vízben kb. 8 percig főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük. (Közben kóstoljuk meg, akkor jó, ha még roppan.)
  3. A diót száraz serpenyőben picit átpirítjuk, csak hogy legyen egy kis illata, majd összevágjuk.
  4. A diót a leszűrt babra szórjuk, rámorzsoljuk a kéksajtot, összekeverjük, és fogyasztásig hűtőbe tesszük.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 389
elküldve: 1
receptkönyvben: 94
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
512 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

bokorbabsaláta, diós babsaláta kéksajttal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

172
bokorbab 300 g
dió 0.5 marék
kéksajt 50 g