Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A sok-sok babfajta közül az egyik, ahol legkisebb a nyersanyag veszteség. Gyakorlatilag elegendő a bab két végét levágni és már főzhetünk is vele.
Leírása, felhasználása megegyezik a zöldbabéval.

mikor vegyem

Nyáron találkozhatunk ezzel a babfélével a piacokon. Biztosan felismerjük a kb. 5-10cm-es zöld hüvelyeket.

hogyan tároljam

Frissen a hűtőszekrény zöldségtároló rekeszében tárolhatjuk, de pár percnyi blansírozás után akár le is fagyaszthatjuk.

Bokorbab alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!