Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karajszeletek majonézzel, tarjával, sajttal töltve

Karajszeletek majonézzel, tarjával, sajttal töltve
Karajszeletek majonézzel, tarjával, sajttal töltve
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Néha nem tudom, mit főzzek, és ha kérdezem a családot, mi legyen az ebéd, egyszerű választ kapok: "Valami finomat!"
Na ilyenkor szoktam megkérdezni a hűtőszekrényt, hogy mit tanácsol. A fellelhető hozzávalókból született ez a husi. Elfogyott, megdícsérték, és azóta is kérdezik, mikor lesz legközelebb. Így hát közreadom, hátha valakinek segít az ebéd főzésben!

hozzávalók / 4 adag

A karajhoz

A panírozáshoz

ajánlat

Könnyen elkészíthető és laktató, mutatós, finom ebéd vagy vacsora.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajszeleteket kikloffoljuk, és besózzuk.
  2. A tarját kis kockákra vágjuk, hozzáadjuk a majonézt és a reszelt sajtot. Kevés őrölt borssal ízesítjük.
  3. Az összekevert masszát a hússzeletekre rakjuk, feltekerjük, és duplán bepanírozzuk.
  4. Bő, forró olajban lassan átsütjük. Bármilyen körettel tálalhatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 25 852
elküldve: 9
receptkönyvben: 790
elkészítve: 14/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárvári Mária

Mióta szakács: 2008.12.29.
117 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött karaj rántva, majonézes sajttal-tarjával töltött sertéshús, göngyölt sertés

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ani0228
ani0228 Tue, 2012-09-11 12:19

szia .megszeretném kérdezni miért kell duplán panirozni? és ez miból áll?

maria_0725
Sárvári Mária / maria_0725 Tue, 2012-09-11 15:26

Azért kell duplán panírozni, hogy a sajt ne szökjön meg sütés közben.
Dupla panír: liszt -tojás -zsemlemorzsa- tojás -zsemlemorzsa

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2011-01-30 19:31

Kedves Mária!

Én ma készítettem el csirkemellből, fantasztikus lett....
várom a többi receptedet is......

nagyon köszönöm neked......:)
Evam

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2011-01-29 13:37

Kedves Edit!
Ha körülnézel a saját hűtődben, számba veszed mi van benne, akkor már csak fantázia kérdése mit raksz össze belőle.Én nem szeretem túlbonyolítani a hozzávalókat. Néha a kevesebb a végén többet mutat. Ha sok az összetevő elvesznek az ízek.

Kedve Szibur!
Köszönöm a dícséretet, remélem te is bezsebelted a sikerdíjía
Nekem az a legnagyobb sikerdíj. amikor leürítik a tálat és mindenki jól lakik.
Puszi nektek Marika.

Bató Edit
Bató Edit Fri, 2011-01-28 19:53

Kedves Mária!
Ez remek ötlet! El fogom készíteni, mert egyszerű és finom. A Te hűtőszekrényed ilyen klassz tanácsokat ad?
Szép estét, Edit.

szibur
szibur Fri, 2011-01-28 10:49

Kedves Mária!
Össze teheti a kezét a családod,hogy ilyen"fincsi"ötleteid vannak!A hétvégi menün már nem gondolkodom!
Nem ez lesz az első(remélem nem is az utolsó)amit elkészítek tőled,remélve,hogy bezsebelem a siker díjat(neked köszönve)!
Köszönöm!

Makkermanó
Makkermanó / Makkermanó Fri, 2011-01-28 08:28

Kedves Mária! Az biztos, h. nekem ez ízlene, mert minden hozzávalót szeretek. Köszönöm az ötletet! Szép napot: Gabi

1668
sertés rövidkaraj 80 dkg
majonéz 4 ek
füstölt-főtt tarja 15 dkg
trappista sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
tojás 4 db
finomliszt 20 dkg
zsemlemorzsa 50 dkg