r
Nosalty Logó

Karajszeletek majonézzel, tarjával, sajttal töltve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Karajszeletek majonézzel, tarjával, sajttal töltve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 1668 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 6668 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 305 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.7 g

Zsír

  • Összesen
    89 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    339 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3420.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    120 mg
  • Kálcium
    440 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    878 mg
  • Nátrium
    1841 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    202.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    284 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 1668 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    330.7 g

Zsír

  • Összesen
    356.1 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    152 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    93 g
  • Koleszterin
    1355 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13683 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    480 mg
  • Kálcium
    1759 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    498 mg
  • Foszfor
    3512 mg
  • Nátrium
    7363 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    516.7 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    810.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    641 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    74 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    348 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    696 micro
  • Kolin:
    1136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    639 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1010 micro
Összesen 6668 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    626.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    337 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 305 kcal

Hozzávalók

A karajhoz

A panírozáshoz

Elkészítés

A karajhoz

  1. A karajszeleteket kikloffoljuk, és besózzuk.
  2. A tarját kis kockákra vágjuk, hozzáadjuk a majonézt és a reszelt sajtot. Kevés őrölt borssal ízesítjük.
  3. Az összekevert masszát a hússzeletekre rakjuk, feltekerjük, és duplán bepanírozzuk.
  4. Bő, forró olajban lassan átsütjük. Bármilyen körettel tálalhatjuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 397
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 26945
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 28.

Ajánló

Könnyen elkészíthető és laktató, mutatós, finom ebéd vagy vacsora.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Néha nem tudom, mit főzzek, és ha kérdezem a családot, mi legyen az ebéd, egyszerű választ kapok: "Valami finomat!" Na ilyenkor szoktam megkérdezni a hűtőszekrényt, hogy mit tanácsol. A fellelhető hozzávalókból született ez a husi. Elfogyott, megdícsérték, és azóta is kérdezik, mikor lesz legközelebb. Így hát közreadom, hátha valakinek segít az ebéd főzésben!

Hozzávalók

A karajhoz

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...