r
Nosalty Logó

Kapucíner szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kapucíner szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1229 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4910 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 278 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    21.8 g

Zsír

  • Összesen
    64.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    353 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1283.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    480 mg
  • Nátrium
    301 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142 g
  • Cukor
    89 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    373 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    368 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    381 micro
Összesen 1229 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    87.1 g

Zsír

  • Összesen
    257.3 g
  • Telített zsírsav
    115 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    1411 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5134.4 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    1391 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    434 mg
  • Foszfor
    1921 mg
  • Nátrium
    1202 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    567.8 g
  • Cukor
    354 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    344.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1494 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    275 micro
  • Kolin:
    937 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1471 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    275 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1525 micro
Összesen 4910 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    290.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 278 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral.
  2. Belekeverjük a darált kávét, diót, a főzött kávét, végül a sütőporos lisztet.
  3. Felverjük a tojások fehérjét jó keményre, és óvatosan összaforgatjuk a tésztamasszával.
  4. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, és beleöntjük a masszát.
  5. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  6. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet: a tejben sűrűre főzzük a vaníliapudingot. A margarint habosra keverjük a porcukorral, és összeforgatjuk a kihűlt pudinggal.
  7. A krémet a tészta tetejére kenjük.
  8. A krémre ráöntjük a felolvasztott bevonócsokit.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x24
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 201
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 65
  • Össznézettség: 58040
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 09.

Ajánló

Nagyon jó vendégváró sütemény.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kávét inni nem szeretünk, a kávé ízét azonban igen. Ez a süti kellemesen, enyhén kávéízű, mint a tejeskávé.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...