Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapribogyós tengeri halfilé

Kapribogyós tengeri halfilé
Kapribogyós tengeri halfilé
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen halimádó vagyok, plusz imádom a szokatlan és ínyenc ízeket. Én leginkább lazacból és codból szoktam készíteni ezt az ételt. Nagyon gyorsan elkészíthető, és rendkívül egészséges. Jó étvágyat hozzá!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Snidlinges újburgonya köretként.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Daraboljuk össze kis kockákra a mogyoróhagymát és a koktélparadicsomot, félretesszük.
  2. A vaj felét egy grillezős serpenyőben felhevítjük, és a megsózott, borsozott halfiléket rátesszük. Kb. 5 percig mindkét felét grillezzük (ha a halszeletek nagyon vastagok, akkor egy 1-2 perccel tovább), majd óvatosan kivesszük, és félretesszük.
  3. A mogyoróhagymát a maradék vajon kb. 1-2 percig grillezzük, rátesszük a kapribogyót, rácsavarjuk a citrom levét.
  4. A már grillezett halfiléket visszatesszük a hagymás alapra, az összevágott paradicsomot is, és még 1-2 percig összesütjük.
  5. Tálaláskor friss bazsalikom levelet csipkedjük a hal tetejére.
  6. Snidlinges újburgonyát ajánlok mellé köretnek, mely szintén megtalálható a receptjeim között.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 672
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges halfilé, kapribogyós koktélparadicsomos-mogyoróhagymás halfilé, kapribogyós pangasius

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

244
hal 50 dkg
kapribogyó 2 teáskanál
salottahagyma 4 közepes db
koktélparadicsom 7 db
bazsalikom 7 levél
vaj 1 ek
citromlé 0.25 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint