Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vöröstonhal gombanyársak

Vöröstonhal gombanyársak
Vöröstonhal gombanyársak
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik legfrissebb és legüdébb grillétel, amelyet valaha is készítettem! Friss salátával vagy mártogatóssal tálaljuk. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk a tonhalat 2-3 cm-es kockákra.
  2. A csiperkegombát mérettől függően daraboljuk, ha kisebb, baby méret, mehet egészben, ha nagyobb, akkor negyedeljük.
  3. Felváltva húzzuk nyársra a tonhalat és a gombát.
  4. Pici olajjal locsoljuk meg, és fűszerezzük sóval, borssal a nyársakat.
  5. Tegyük a grillre, és süssük készre, pár perc elegendő nekik.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 661
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nyárson sült hal és gomba

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

151
tonhal 250 g
csiperkegomba 250 g
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
madársaláta 250 g