Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapormártás Tomatotree konyhájából

Kapormártás Tomatotree konyhájából
Kapormártás Tomatotree konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különféle húsokhoz fogyaszthatjuk, de nálunk kizárólag a Töltött tökkarikán híresült el. 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajból és a lisztből világos rántást készítünk.
  2. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és kaprot, jól elkeverjük.
  3. Fél liter vízzel feleresztjük, beletesszük a leveskockát.
  4. Ha feloldódott, hozzáadjuk a tejfölt, pár percig még kiforraljuk, majd kóstolás után szükség szerint utánízesítjük.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 11 230
elküldve: 2
receptkönyvben: 111
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Tomatotree

Mióta szakács: 2011.10.09.
252 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 6 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kaporszósz, tejfölös kapormártás, mártás kaporból, kapros mártás

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Baba02
Baba02 Fri, 2012-09-21 15:05

Szeretném kérdezni,hogy vajon száritott kaporral is el lehet késziteni?Mert,ami megmaradt a nyáron,azt megszáritottam!
Köszi

133
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 evőkanál
vöröshagyma 1 közepes fej
tejföl 2 dl
leveskocka 1 db
kapor 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
citromlé 1 teáskanál
víz 0.5 l