Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kápiás majonézes sült lazac

Kápiás majonézes sült lazac
Kápiás majonézes sült lazac
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek mindig valami új halreceptet kipróbálni, mert finom, egyszerű és gyorsan kész van. A lánykám lepényhallal kóstolta, illetve ahogy ő mondta: belélegezte. :o)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mi sült krumplival ettük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat sózzuk be, hagyjuk állni, amíg a "takarót" elkészítjük hozzá.
  2. A majonézt keverjük ki a mustárral, citromlével meg a frissen őrölt borssal.
  3. Vágjuk finomra a salottát, petrezselymet, snidlinget, illetve a kápia paprikát. Forgassuk össze a majonézes öntettel.
  4. Itassuk fel a halról a nedvességet egy papírtörlővel, kenjük rá az öntetet.
  5. Olajozott sütőlemezre helyezzük a halat. Forró sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 497
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tepsiben sült hal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

343
lazac 50 dkg
majonéz 10 dkg
dijoni mustár 1 teáskanál
citromlé 1 citromból nyert
fekete bors 0.25 teáskanál
salottahagyma 1 közepes fej
petrezselyem 1 ek
snidling 2 ek
kápia paprika 1 közepes db
olívaolaj 2 ek