Joghurtos káposztasaláta PeZsuRi konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
81
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
638
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.7 g
Zsír
-
Összesen 1.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 310.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 122 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 85 mg
-
Nátrium 75 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.4 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 195 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 177 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 57 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 117 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 707 micro
-
β-karotin 1632 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 95 micro
Összesen
81
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 29.7 g
Zsír
-
Összesen 12.7 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2484.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 973 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 209 mg
-
Foszfor 676 mg
-
Nátrium 598 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 115.1 g
-
Cukor 74 mg
-
Élelmi rost 35 mg
VÍZ
-
Összesen 1559.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1416 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 456 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 933 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 580 micro
-
Kolin: 192 mg
-
Retinol - A vitamin: 81 micro
-
α-karotin 5657 micro
-
β-karotin 13060 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 760 micro
Összesen
638
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.4 g
Zsír
-
Összesen 0.6 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 118.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 32 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 74.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 68 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 270 micro
-
β-karotin 622 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
30
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát apróra vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, és a vöröshagymát olyan picire aprítjuk, amennyire csak tudjuk (reszelhetjük is).
- Egy tálba tesszük a zöldségeket, és meglocsoljuk egy evőkanál ecettel (rizsecetet használtam). Zellerleveleket (vagy petrezselymet) és kaprot vágjuk apróra, és adjuk a zöldségekhez. El is hagyható.
- Egy másik tálban összekeverjük a többi hozzávalót, a joghurtot a mustárral és a fűszerekkel. Tegyünk hozzá valamennyi tejet, hogy folyósabb legyen.
- Keverjük össze, és öntsük a zöldségekre.
- Tegyük a hűtőbe, hogy jól érjenek össze az ízek.
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 3288
- Feltöltés dátuma: 2015. január 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Káposztás tésztát készítettem, és káposztából túlvásároltam magamat. Szóval kitaláltam, mi legyen belőle, és nagyon finom káposztasalátát csináltam :-)