Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Innsbrucki Gröstl

Innsbrucki Gröstl
Innsbrucki Gröstl
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, laktató parasztétel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ez csak frissen jó, és érdemes addig megenni, míg meleg, mert olyan lesz utána a hús, mint a kő. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit felrakjuk héjában főni, kb. 25 percig.
  2. A húst megmossuk, felkockázzuk.
  3. A vajat megolvasztjuk a serpenyőben, és hozzáadjuk a felaprított hagymát. Mikor már üveges színe van, hozzáadjuk a húst, és kicsit megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a fűszereket.
  4. Mikor a krumpli kész, meghámozzuk, szeletekre vágjuk, és a húshoz adjuk. Összepirítjuk őket, majd legvégén hozzáadjuk a petrezselymet.
  5. Savanyú káposztával vagy sima káposztasalátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 27 678
elküldve: 6
receptkönyvben: 433
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: 1

szakács

Julie

Mióta szakács: 2010.03.03.
67 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: osztrák
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

majorannás krumplis sertéshús, burgonyás-húsos egytál

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

385
burgonya 400 g
sertéshús 500 g
vöröshagyma 1 közepes fej
vaj 60 g
majoranna 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0.5 csokor