Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hústorta

Hústorta
Hústorta
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (12)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és gyors.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nyáron salátával, télen krumplipürével tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet vékonyra felszeleteljük, megfűszerezzük, és kevés olajon elősütjük.
  2. Egy kerek jénai tálat kibélelünk a baconnel úgy, hogy túllógjon a peremén.
  3. Rétegezve belerakjuk előbb a csirkemellet, póréhagymát, majd a tarját, sajtot. Ezeket addig rétegezzük, amíg elfogy a hozzávaló, és a végén beborítjuk a kilógó baconnel.
  4. Közepes lángon kb. 30 percig sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 40 034
elküldve: 7
receptkönyvben: 679
elkészítve: 9/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Jolanda

Mióta szakács: 2010.01.07.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

hústorta, rakott csirkemell, baconnel-füstölt tarjával-póréhagymával-sajttal rakott csirkemell, tepsiben sült csirkemell baconnel, füstölt tarjával és sajttal

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Penny Lane
Penny Lane Sun, 2013-09-08 10:06

Tegnap készítettem, én a sajt közé reszeltem egy kis almát is, nagyon finom lett! köszönöm a receptet!

Jesse
Jesse / Jesse Wed, 2012-02-15 14:15

Tegnap meg csináltam a vőlegényemnek Bálint napra. Mivel kezdő szakács vagyok nagy hús ételeket még nem mertem csinálni, de mégis valami finomat és laktatót akartam, ja és persze gyorsat!
Fantasztikus lett, nagyon egyszerű volt tényleg, bár én 1 óráig sütöttem a sütőben, de ez lehet az én bajom (kicsit jobban elősütöm majd legközelebb). Egy szó, mint száz jól sikerült a vacsora :)

sanadka
SANADKA / sanadka Sun, 2010-12-05 15:35

Sziasztok!Én a következőképpen csinálom a hústortát.A baconnal kibélelem a tálat ráteszem a csirkemellet amit először felvert tojásba majd reszelt sajtba forgattam.Erre kerül a vékonyra szelt sonka,lehetőleg csirkéből.Addig rétegezzük míg van hozzávaló.Ezután betakarjuk a szalonnával és elkezdjük sütni,Idönként kiöntöm alóla a levet és kb. egy órán át így sütöm.Ezután átborítom egy lapos tálra és addig sütöm míg rápirul a szalonna.Próbáljátok ki ha van kedvetek,így is nagyon finom.

Medveczki Enikő
Enci / Medveczki Enikő Thu, 2010-02-04 08:42

Sziasztok!
Megcsináltam ezt a receptet,de nem lett igazán jó.30 perc sütés után még sápadt volt a bacon,egy óra sütés után a bacon jó lett de kb 1 cm magasan állt rajta a lé.Mindent a recept szerint csináltam,és nem tudom mi lehet a baj.

Jolanda
Jolanda / Jolanda Sat, 2010-02-06 00:05

Sajnos nem tudom,hogy mi lehet a baj.
Nem kell párolni mivel a csirkemellet előpirítod,próbáld meg egyből nagy lángon sütni,
a tarja pedig legyen szeletelt, vákum csomagolt.
Sok sikert! :-)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-01-11 19:23

Anyukám szokott ilyet.

601
bacon 250 g
csirkemell filé 1 db
póréhagyma 150 g
sajt 200 g
füstölt-főtt tarja 200 g
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint