Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hentestokány Jucus konyhájából

Hentestokány Jucus konyhájából
Hentestokány Jucus konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még étteremben ettem ezt az ételt először. Úgy megízlett, hogy gondoltam, ezt nekem is ki kell próbálnom. És nem bántam meg!! :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőben megpirítjuk a csíkokra vágott szalonnát, majd hozzádobjuk a kockára vágott hagymát, és üvegesre pirítjuk.
  2. Beletesszük a csíkokra vágott húst, kicsit összepirítjuk.
  3. Hozzátesszük a paradicsompürét, a fokhagymát, sót, borsot ízlés szerint felöntjük 2 dl vízzel, és lassú tűzön 30 perc alatt félkészre főzzük. Ha szükséges, pici vizet pótolunk.
  4. Ezalatt csíkokra felvágjuk az uborkát, és hozzátéve még 10 percig pároljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 26 732
elküldve: 11
receptkönyvben: 203
elkészítve: 36/39
Facebookon megjelent: -

szakács

Jucus @

Mióta szakács: 2012.08.31.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tokány, sertéstokány szalonnával és uborkával, uborkás-szalonnás tokány

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

latyika67
latyika67 Sat, 2013-11-23 08:13

Igen!Egy hentestokánynak így kell elkészülnie-kinéznie!Gratulálok hozzá!!A fotó alapján szinte lehet érezni az illatát!