r
Nosalty Logó

Harcsa rácosan

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Baroness konyhája
Harcsa rácosan
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 956 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3819 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 120 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    53.9 g

Zsír

  • Összesen
    57.7 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1847.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    827 mg
  • Nátrium
    672 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    556.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    239 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 956 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    215.5 g

Zsír

  • Összesen
    230.6 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    948 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7389.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    714 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    493 mg
  • Foszfor
    3309 mg
  • Nátrium
    2687 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.7 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    2225.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    31 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    257 mg
  • D vitamin:
    122 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    322 micro
  • Kolin:
    956 mg
  • Retinol - A vitamin:
    567 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    1193 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    631 micro
Összesen 3819 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    161 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 120 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk és héjastól megfőzzük. A hagymát, paradicsomot és paprikát negyedeljük és vékony szeletekre vágjuk. A halat besózzuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk.
  2. Egy jénai tál aljára szórunk kevés szalonnát, majd legalább két rétegben rárétegezzük a vékony karikára vágott burgonyát -amit meghintünk kevés sóval- hagymát, paradicsomot és paprikát. Mindkét réteg tetejét a végén szalonnakockákkal szórjuk meg.
  3. A zöldségekre rásimítjuk a nagy doboz tejfölt, amit a maradék szalonnával meghintünk.
  4. A halat beforgatjuk a paprikás-borsos lisztbe, és ráhelyezzük őket a tejfölös zöldségalapra.
  5. A halak tetejét olajsprayvel megspricceljük, majd az egészet 180 fokos sütőben alsó-felső sütéssel kb. fél óráig sütjük, amíg a hal meg nem pirul. Eközben a burgonya is ropogósra sül. Kevés citrommal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 1526
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Harcsa rácosan
Baroness konyhája 89 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek