Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis vadas ahogy Etu készíti

Hamis vadas ahogy Etu készíti
Hamis vadas ahogy Etu készíti
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Apukám mindig mondogatta, hogy úgy megenne egy kis vadast. De mivel a vadhús drága, ezért csirkéből készült. De nagyon örült és nagyon ízlett neki.

hozzávalók / 4 adag

A vadashoz

A habaráshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst csíkokra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük.
  2. Belerakjuk a húst, kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a sót, borsot, babérlevelet, fokhagymát lereszelve és 1 ek pirospaprikát.
  3. Felengedjük annyi vízzel, hogy az ellepje  húst. 
  4. Ezután belerakjuk a gombát és a répát (felkockázva).
  5. Készre főzzük, mikor kész, akkor kivesszük a babérleveleket.
  6. Hozzáadjuk a mustár. A lisztet a tejföllel csomó mentesre keverjük, és szép lassan hozzáadjuk a húshoz, és összefőzzük még egy kicsit. Ekkor még lehet ízesíteni, mert a tejföl enyhít az ízeken.
  7. Ha elkészült, penne tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
  • költség: 3000 Ft
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 285
elküldve: 5
receptkönyvben: 73
elkészítve: 10/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Etuuu

Mióta szakács: 2012.04.02.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vadas csirkéből, gombás vadas, zöldséges vadas hamisan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

527
csirkemell filé 100 dkg
gomba 28 dkg
sárgarépa 3 db
babérlevél 3 db
mustár 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 ek
vöröshagyma 2 db
tejföl 150 g
finomliszt 3 evőkanál