Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-tejfölös-sajtos csirke

Hagymás-tejfölös-sajtos csirke
Hagymás-tejfölös-sajtos csirke
95 perc / előkészület: 15 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régi recept. Eddig mindenkinek ízlett, aki megkóstolta.:-)

 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, kicsit megsózzuk.
  2. A lisztet elkeverjük a fűszerekkel és a fokhagymával.
  3. A csirkecombokat megforgatjuk a lisztes keverékben, és kiolajozott tepsibe helyezzük. A lisztes keverékből lehet rászórni még pluszba.
  4. A hagymát karikára vágjuk, és ráhelyezzük a combokra.
  5. A tejfölt elkeverjük 3 ek olajjal, és meglocsoljuk vele a csirkéket.
  6. A tetejére reszelt sajt kerül.
  7. Alufóliával betakarjuk a tepsit, és betesszük a sütőbe kb. 70 percre.
  8. Utána levesszük a fóliát, és még 10-15 percig pirítjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 348
elküldve: 3
receptkönyvben: 82
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

napocska100

Mióta szakács: 2012.11.20.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

"nem lehet abbahagyni" csirke, sütőben sült hagymás csirke, tejfölös-sajtos csirkecombok

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

napocska100
napocska100 / napocska100 Sat, 2013-06-15 12:48

Sziasztok. Ez tényleg a "nem lehet abbahagyni csirke", ezt is írtam névnek eredetileg csak átírta a szerkesztő a nevét. :-(

Katarina956
Katarina956 Thu, 2013-06-13 13:16

kedves napocska 100!Ugyanez a recept mar megjelent,nem lehet -abbahagyni csirke neven.Persze attol meg finom!Csak a szerkesztok figyelme lankad a melegben .Tovabbi jo fozocskezest! Kata.

Rehova Kata
Miss Lemon / Rehova Kata Thu, 2013-06-13 21:12

Kedves Kata!

A két recept inkább ugyanazon étel két változata. Elsősorban a hozzávalók arányaiban különböznek (tejföl, majoranna). És valóban, mindkettő nagyon finom!:)

További kellemes sütés-főzést!

Kata
NoSalty

759
csirkecomb 4 db
vöröshagyma 3 közepes db
sajt 10 dkg
tejföl 2 dl
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 3 ek
1 tk
fűszerpaprika 2 tk
köménymag 1 teáskanál
fokhagyma 4 gerezd
bors 1 kk