Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás rakott csirkecomb

Hagymás rakott csirkecomb
Hagymás rakott csirkecomb
100 perc / előkészület: 30 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, tartalmas, laktató egytálétel.:) Nem kell megijedni a hagyma mennyiségétől, valóban ennyivel kell elkészíteni. De nyilván lehet kevesebbel is.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, megsózzuk, majd olajjal kikent tepsibe tesszük, öntünk alá 1 dl vizet, és fóliával letakarva 40 percig sütjük.
  2. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, a füstölt szalonnát csíkokra szeleteljük.
  3. A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Miután megfőtt leszűrjük, és összekeverjük 1 dl  tejföllel, majd olajjal kikent tepsibe tesszük.
  4. Betakarjuk a hagymaszeletek felével, ráhelyezzük a füstölt szalonnát, majd az elősütött csirkecombokat. Erre kerül a megmaradt hagyma.
  5. A maradék tejföllel elkeverjük a tárkonyt, borsot, kevés sót, és az ételre locsoljuk.
  6. Tepsit lefedve 30 percre előmelegített, forró sütőbe tesszük, és sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 417
elküldve: 6
receptkönyvben: 111
elkészítve: 2/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rakott csirkecomb, tejfölös krumplis rakott csirkecomb, szalonnás-burgonyás rakott csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!