r
Nosalty Logó

Hagymás rakott csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Hagymás rakott csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 955 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3811 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 135 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.2 g

Zsír

  • Összesen
    67.5 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1046.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    538 mg
  • Nátrium
    216 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    442.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 955 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    172.7 g

Zsír

  • Összesen
    270 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    1100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4184.5 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    575 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    382 mg
  • Foszfor
    2152 mg
  • Nátrium
    865 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    172.5 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1768.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    573 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    162 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    241 micro
  • Kolin:
    552 mg
  • Retinol - A vitamin:
    562 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1006 micro
Összesen 3811 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 135 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, megsózzuk, majd olajjal kikent tepsibe tesszük, öntünk alá 1 dl vizet, és fóliával letakarva 40 percig sütjük.
  2. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, a füstölt szalonnát csíkokra szeleteljük.
  3. A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Miután megfőtt leszűrjük, és összekeverjük 1 dl tejföllel, majd olajjal kikent tepsibe tesszük.
  4. Betakarjuk a hagymaszeletek felével, ráhelyezzük a füstölt szalonnát, majd az elősütött csirkecombokat. Erre kerül a megmaradt hagyma.
  5. A maradék tejföllel elkeverjük a tárkonyt, borsot, kevés sót, és az ételre locsoljuk.
  6. Tepsit lefedve 30 percre előmelegített, forró sütőbe tesszük, és sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 10019
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagymás rakott csirkecomb
Salamon Csilla 1202 recept

Finom, tartalmas, laktató egytálétel.:) Nem kell megijedni a hagyma mennyiségétől, valóban ennyivel kell elkészíteni. De nyilván lehet kevesebbel is.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek