r
Nosalty Logó

Gyümölcsös-túrós rakott kifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Gyümölcsös-túrós rakott kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Krémhez

Továbbá

Összesen 1174 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Krémhez

Továbbá

Összesen 4693 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Krémhez

Továbbá

Összesen 135 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.6 g

Zsír

  • Összesen
    38.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    269 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2763.2 g
  • Cink
    327 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    611 mg
  • Vas
    256 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    583 mg
  • Nátrium
    838 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    155 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    438.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    266 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    32 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    151 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    215 mg
  • Retinol - A vitamin:
    224 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    475 micro
  • β-crypt
    89 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    488 micro
Összesen 1174 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    194.4 g

Zsír

  • Összesen
    152.3 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1077 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11052.7 g
  • Cink
    1309 mg
  • Szelén
    224 mg
  • Kálcium
    2445 mg
  • Vas
    1024 mg
  • Magnézium
    273 mg
  • Foszfor
    2330 mg
  • Nátrium
    3353 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    44 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    620 g
  • Cukor
    344 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1754.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1064 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    128 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    603 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    649 micro
  • Kolin:
    860 mg
  • Retinol - A vitamin:
    895 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1899 micro
  • β-crypt
    358 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1952 micro
Összesen 4693 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    317.3 g
  • Cink
    38 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    17 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 135 Kcal

Hozzávalók

Krémhez

Továbbá

Elkészítés

Krémhez

  1. A túrót összekeverjük a cukorral, tejföllel, sóval, a tojások sárgájával és a pudingporral.
  2. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a túrókrémbe forgatjuk.
  3. A gyümölcsöt egy edényben cukorral, 2 dl vízzel és a fahéjjal 5 percig pároljuk.

Továbbá

  1. A kifliket felkarikázzuk, majd a cukorral és a vaníliás cukorral ízesített tejjel leöntjük.
  2. Egy tepsit vajjal kikenünk, és a tejes kiflik felét lerakjuk. Erre jön a párolt gyümölcs, erre simítjuk a krém felét, majd újból kiflik, és a maradék túrókrémmel borítjuk le.
  3. 180 fokon 20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4136
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyümölcsös-túrós rakott kifli
Salamon Csilla 1202 recept

Akár egy második fogásnak is megállja a helyét.

Hozzávalók

Krémhez

Továbbá

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek