Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillkolbásszal sült citromos csirkecomb

Grillkolbásszal sült citromos csirkecomb
Grillkolbásszal sült citromos csirkecomb
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Citromos ízek kedvelőinek ajánlom!


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban összekeverjük a páchoz az olívaolajat, 1 citrom levét, 2 citrom reszelt héját, a mustárt, a Worcestershire-szószt. Beletépkedjük a kakukkfüvet.
  2. A csirkecombokat (bőrrel együtt) jól beleforgatjuk, és 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. (Párszor megkevergetjük a pácban, hogy mindenhol egyenletesen átjárja.)
  3. A bepácolt combokat páclével együtt egy tepsire rakjuk. Megsózzuk, borsozzuk. Közérakjuk a grillkolbászokat  és a másik citromot (feldarabolva). 
  4. Előmelegített sütőben kb. bő 1 óra alatt ropogósra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 2400 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 218
elküldve: 0
receptkönyvben: 130
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

citromos sült csirkecomb grillkolbásszal, sült csirkecomb citrommal és grillkolbásszal, citromos-kolbászos sült csirke

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1020
csirke felsőcomb 8 db
kolbász 30 dkg
citrom 2 db
kakukkfű 2 szál
olívaolaj 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
worcestershire-szósz 5 ek
mustár 2 ek