Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyárson sült újhagymás csirkemell

Nyárson sült újhagymás csirkemell
Nyárson sült újhagymás csirkemell
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Idén húsvétkor szerettünk volna valamit újítani. Sikerült. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk fel a csirkemelleket nem túl vékony (kb 2 újnyi vastag) csíkokra hosszában, majd tegyük az előkészített pácba. (Utoljára grillfűszer és grill zöldségfűszer keverékét használtam 2 ek olívaolajjal.)
  2. A húst hagyjuk állni a pácban legalább 1 órán át, közben vágjuk fel az újhagymát 3-4 cm hosszú darabokra.
  3. Melegítsük elő a sütőt, majd szúrjuk a húsokat és a hagymát a nyársra. A húst úgy szúrjuk fel, hogy körbeölelje a hagymadarabkákat, hullámformát adva ki.
  4. Tekerjünk rá bacont, ha még nem érezzük elég zsírosnak. :)
  5. Tegyük tepsibe a nyársakat. Süssük meg, néha megforgatva.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 157
elküldve: 1
receptkönyvben: 194
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

SzCitrom

Mióta szakács: 2012.04.11.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett csirkemell, csirkenyársak, csirkesaslik

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

304
csirkemell filé 50 dkg
újhagyma 5 db
bacon 10 dkg
olívaolaj 2 ek
fűszersó 0 ízlés szerint