Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett csirkecomb mediterrán páccal

Grillezett csirkecomb mediterrán páccal
Grillezett csirkecomb mediterrán páccal
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ki is csontozhatjuk a combokat, ha nem szeretjük benne a csontot, s úgy még hamarabb is átsül.
Készíthetjük sütőben is, ekkor ha tudjuk, grillezzük meg a tetejét, hogy a bőr szépen megpiruljon.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1.  A combokat megtisztítjuk, majd a felső combokat a csont mentén kissé bevágjuk, és az alsókkal együtt (vagy ki melyik combot készíti) bedörzsöljük a páccal.
  2. Egy éjszakára, vagy legalább 2-3 órára hűtőbe tesszük.
  3. Lassú tűzön, vagy a grill felső rácsán sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 844
elküldve: 2
receptkönyvben: 130
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Besamel

Mióta szakács: 2011.08.22.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros-fűszeres csirkecomb, fűszeres sült csirkecomb

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

581
csirkecomb 8 db
dijoni mustár 3 ek
2 kávéskanál
kakukkfű 2 kk
bazsalikom 1 tk
oregánó 2 kk
rozmaring 1 tk
napraforgó olaj 1 ek