Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Görög gyrossaláta

Görög gyrossaláta
Görög gyrossaláta
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi nyári lakoma, mely laktató, de mégsem telít el.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat felkockázzuk. Az uborkát kimagozzuk és felszeleteljük. A megtisztított hagymát felaprítjuk.
  2. Az aprított zöldségeket összekeverjük az olajbogyóval. A sajtot felkockázzuk, és óvatosan összeforgatjuk az zöldségekkel. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket, és meglocsoljuk 2 ek. olívaolajjal.
  3. A húst a maradék olajon megsütjük. A salátával tálaljuk, és meglocsoljuk a balzsamecettel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 701
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

görög saláta gyros hússal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

734
paradicsom 5 kis db
kígyóuborka 1 db
lila hagyma 1 db
zöld olajbogyó 8 dkg
fekete olajbogyó 8 dkg
feta sajt 150 g
oregánó 2 ek
menta 1 szál
0 ízlés szerint
olívaolaj 4 ek
balzsamecet 2 ek
sertéshús 25 dkg