Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombával töltött rántott palacsinta

Gombával töltött rántott palacsinta
Gombával töltött rántott palacsinta
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem a legdiétásabb étel. :)

receptvilágról való a recept.

hozzávalók / 4 adag

A 12 palacsintához

A töltelékhez

A bundához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát felkockázzuk, és pici olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a felaprított gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, majd addig pároljuk, míg a levét elfővi.
  3. Meghintjük liszttel és annyi tejjel öntjük fel, hogy sűrű legyen. Hagyjuk kihűlni.
  4. A palacsinták közepére teszünk a töltelékből, összehajtjuk, majd megforgatjuk lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába, és olajban kisütjük.
  5. Tartármártással kínáljuk.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 14 921
elküldve: 0
receptkönyvben: 236
elkészítve: 6/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott palacsinta, rántott gombával töltött palacsinta, töltött palacsinta kirántva

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

beuspik69
beuspik69 Sat, 2012-01-28 17:25

Igen!!!! Ez a tuti! Kedves Csilla! Gratulálok ismét!! Nagyon ötletes és nagyon finom lehet!! Köszönöm! Mentettem.

1284
finomliszt 20 dkg
tej 3 dl
1 kávéskanál
tojás 1 db
szódavíz 1.5 dl
napraforgó olaj 0.5 dl
gomba 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 evőkanál
tej 1 dl
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 15 dkg
napraforgó olaj 3 dl