r
Nosalty Logó

Gombás-zöldborsós ragu spagettivel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ana Princely Cake
Gombás-zöldborsós ragu spagettivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Összesen 700 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Összesen 2798 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Összesen 177 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2238 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    410 mg
  • Nátrium
    1569 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    366 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    357 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1881 micro
Összesen 700 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.8 g

Zsír

  • Összesen
    66.7 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8951.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    358 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    408 mg
  • Foszfor
    1638 mg
  • Nátrium
    6275 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    453 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    725.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    456 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    134 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1463 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    1427 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7524 micro
Összesen 2798 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    569.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    399 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    479 micro
Összesen 177 Kcal

Hozzávalók

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Elkészítés

Gombaragu elkészítése

  1. A vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. Az olajban megdinszteljük, és az apróra vágott gombával addig kevergetjük, míg a gomba megpárolódik kicsit. Rátesszük a fűszerpaprikát, egy pár másodperc alatt megpirítjuk, és felöntjük a lecsóval, és hozzáadjuk a többi fűszert és a sót.
  2. Megfőzzük, és a legvégén hozzátesszük a konzerv zöldborsót, ha fagyasztott, akkor az elején a gombával együtt.

Tészta

  1. Bő forró, sós vízben kifőzzük a spagettit, de ügyeljünk, hogy ne főzzük túl! Leszűrjük, ha lecsepegett, akkor még forrón rádobjuk a teavajat, és elkeverjük.

Tálalás

  1. A spagettit egy tányérra halmozzuk, és tetejére rakjuk a gombás ragut. Reszelt sajtot és ketchupot is tehetünk rá. Savanyúsággal, salátával tálalhatjuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4240
  • Feltöltés dátuma: 2019. január 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gombás-zöldborsós ragu spagettivel
Ana Princely Cake 10 recept

A gombát és a zöldborsót is szeretjük, így egy napon úgy gondoltam, hogy hátha valami jó sül (fő) ki belőle:) Ezért összekombóztam a kettőt.

Hozzávalók

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Címlapról ajánljuk

További cikkek