Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás csirkemell gnocchi-val

Gombás csirkemell gnocchi-val
Gombás csirkemell gnocchi-val
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hát, Bakonyi sertésoldalast szerettem volna csinálni, de végül gombás csirkemell lett belőle:)......No komment:D

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A Crème fraiche-t tejföllel is helyettesíthetjük, akkor viszont lisztes habarást kell készíteni. Ez vonatkozik a hígabb Crème fraiche-re is. A gnocchi galuskával is helyettesíthető.
 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát felkockázzuk és a forró olajban megfonnyasztjuk.
  2. Beletesszük a felaprított csirkemellet, majd egy picit megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, az aprított paprikát és paradicsomot, illetve a zúzott fokhagymát.
  4. Felöntjük a fehérborral, és egy kevés vízzel, úgy hogy ne lepje el.
  5. Ízesítjük sóval, borssal, paprikakrémmel és őrölt pirospaprikával, majd fedő alatt 25 percig főzzük.
  6. Hozzáadjuk a Crème fraiche-t és 5 percig tovább főzzük.
  7. Elkészítjük a gnocchi-t, és forrón tálaljuk a szósszal.




statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 060
elküldve: 1
receptkönyvben: 92
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

EperUK

Mióta szakács: 2010.05.31.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombapaprikás csirkével és gnocchival, gombapaprikás gnocchival és csirkével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

628
gomba 25 dkg
csirkemell filé 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
piros kaliforniai paprika 1 db
paradicsom 1 db
crème fraîche 200 g
csípős paprikakrém 1 teáskanál
fűszerpaprika 2 ek
fehérbor 0.5 dl
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 evőkanál
gnocchi 50 dkg