Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát és a gombát, fedő alatt megpároljuk.
Vízzel felengedjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Közben hozzáadjuk a karikára vágott savanyú uborkát.
Tejföllel kikeverjük a lisztet, és ráöntjük a ragura.
Tálalás előtt aprított petrezselyemmel megszórjuk.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.
Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát és a gombát, fedő alatt megpároljuk.
Vízzel felengedjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Közben hozzáadjuk a karikára vágott savanyú uborkát.
Tejföllel kikeverjük a lisztet, és ráöntjük a ragura.
Tálalás előtt aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Hozzászólások (3)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. február 10-én kiemeltük cikkünkben: 12 gyors és egyszerű krumplis egytálétel, ha nem bajlódnál sokat a hétfői főzéssel
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. január 5-én kiemeltük cikkünkben: 15 olcsó krumplis étel a paprikáson és rakottan túl
Üdvözlettel, NoSalty
Ezt kifogom próbálni :) Elég pikáns lehet az uborkával és gombával :)