Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-baconös-póréhagymás rántotta

Gombás-baconös-póréhagymás rántotta
Gombás-baconös-póréhagymás rántotta
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már nagyon régen készítettem ezt az ételt, de mikor megláttam a guszta gombákat, ez ugrott be róla először, úgy gondoltam, ebből kiváló vacsora lesz ma estére. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat egy nagy serpenyőben olajon, fedő nélkül, időnként kevergetve megpároljuk ételízesítővel. Akkor jó, ha már teljesen elfőtte a levét.
  2. Hozzáadjuk a baconokat és a póréhagymát. Még kb. 10 percig sütjük.
  3. Hozzáadjuk a felvert tojásokat is, majd ízlés szerinti állagúra sütjük.
  4. Tetejét snidlinggel megszórjuk.
  5. Pirítóssal tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 697
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: húsvét
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tojásrántotta gombával-baconnal és póréhagymával, gombás tojásrántotta, tojásos reggeli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

422
csiperkegomba 15 dkg
gomba 15 dkg
tojás 12 db
bacon 15 dkg
póréhagyma 0.5 közepes db
snidling 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek