Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gomba zabpelyhes bundában

Gomba zabpelyhes bundában
Gomba zabpelyhes bundában
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akartam valami extra panírt a gombára. Hát ez lett belőle. :) Én sült édesburgonyát készítettem hozzá, de magában is nagyon finom! :)

hozzávalók / 2 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat tisztítsuk meg, majd sózzuk be.
  2. Keverjük ki a tésztát az összetevőkből úgy, hogy sűrűn folyó masszát kapjunk (ha túl híg, adhatunk hozzá a szilárd összetevőkből, ha túl sűrű, akkor a folyadékokból).
  3. A gombákat belehempergetjük egy kis lisztbe, majd belemártjuk a masszába, és a forró kókuszzsírba.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 855
elküldve: 3
receptkönyvben: 70
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

csiganyuci

Mióta szakács: 2012.07.29.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gomba zabpelyhes panírban, rántott gomba, zabpelyhes bundájú gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

645
gomba 300 g
0 ízlés szerint
tojás 1 db
zabpehelyliszt 0.75 bögre
zabpehely 0.75 bögre
ásványvíz 175 ml
szójatej 175 ml