Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott cukkini kapormártásal

Rántott cukkini kapormártásal
Rántott cukkini kapormártásal
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy lapra felírva találtam a receptet, mivel nekem maradt fél cukkinim, nem volt elég a szezámmag, így kukoricadarába forgattam a maradékot. Finom lett, a kapormártás isteni.

hozzávalók / 4 adag

A cukkinihez

A kapormártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit félbevágjuk, majd szeletekre.
  2. Lisztbe, tojásba, majd előzőleg megpirított szezámmagba forgatjuk, a maradék cukkinit kukoricadarába, és bő olajban kisütjük.
  3. A kaprot apróra vágjuk, és a tejszinbe keverjük, összeforraljuk, és ízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 859
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott cukkini, rántott cukkini kaporszósszal, kapormártással tálalt rántott cukkini

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

916
cukkini 1 közepes db
tojás 3 db
szezámmag 20 dkg
kukoricadara 100 g
finomliszt 10 dkg
napraforgó olaj 1.5 dl
főzőtejszín 2.5 dl
kapor 1 csokor
citromlé 1 teáskanál
cukor 1 teáskanál