Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszervaj Évi néni konyhájából

Fűszervaj Évi néni konyhájából
Fűszervaj Évi néni konyhájából
2 perc / előkészület: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Grillezéshez a kukoricához készítettem, de aztán mindenhez használtam, amihez gondoltam, hogy illik. Jó, ha tartunk 1-2 gurigával a mélyhűtőben. Persze mindenki olyan ízűre készíti, ami neki ízlik, ez csak az én ötletem volt.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szobahőmérsékletű vajban elkeverjük a sót, borsot és a felaprított, friss fűszernövényeket, majd fóliára halmozzuk, feltekerjük. Két végét addig csavarjuk ellentétes irányba, míg szabályos hengert kapunk.
  2. Ha frissen használjuk, elég a hűtőbe tenni, mert a vaj visszaszilárdul, de hosszabb tárolásra a mélyhűtő ajánlott.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 312
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: köret
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

házi fűszervaj, fűszervaj házilag, zöldfűszeres vaj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

121
vaj 20 dkg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 ek
rozmaring 1 szál
bazsalikom 1 marék
zsálya 1 ek
oregánó 1 szál