Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vegán medvehagymás házi vaj

Vegán medvehagymás házi vaj
Vegán medvehagymás házi vaj
17 perc / előkészület: 15 perc főzés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A medvehagyma láz a tetőfokán! Most már van a fagyasztóban is, de tettem el olívaolajban is és vaj formában is.
A kókuszolajat lehet vajjal helyettesíteni, természetesen, ha a tejtermék nem gond!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Tegyük pirítósra, főtt burgonyára, tésztára, stb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát alaposan tisztítsuk meg, majd töröljük jó szárazra a leveleket.
  2. Aprítsuk fel, amennyire csak tudjuk. Akár géppel is dolgozhatunk.
  3. A kókuszolajat vízgőz felett olvasszuk meg teljesen, melegítsük föl, majd adjuk hozzá a maradék hozzávalót.
  4. Öntsük pici üvegtálba vagy szuflés tálkába (ne műanyagba), és dermesszük meg a hűtőben.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 984
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tuvia

Mióta szakács: 2011.01.12.
97 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
fogás: amuse-bouche
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

medvehagymás "vaj", házi vaj, medvehagymás kenőke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

122
medvehagyma 0.5 csokor
kókuszolaj 75 g
citromlé 1 teáskanál
olívaolaj 0.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint