Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstöltpisztráng-krém

Füstöltpisztráng-krém
Füstöltpisztráng-krém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető krém. Friss kenyérrel, ropogós bagettel vagy pirítóssal kitűnő vendégváró falat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kaprot megmossuk, apróra vágjuk. A pisztrángot két villa segítségével durva darabokra tépkedjük, pár darabot félreteszünk a tálaláshoz.
  2. A krémsajtot a citromhéjjal, a tormával és a pisztránggal egy edénybe tesszük, és kézi mixerrel krémesre keverjük.
  3. A krémhez keverjük a kaprot. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
  4. Pár órára betesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. A maradék pisztránggal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 996
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

pisztráng krém, füstölt pisztrángos krémsajtos krém, füstölt halas kenőke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

101
füstölt hal 75 g
krémsajt 100 g
ecetes torma 1 ek
citromhéj 1 teáskanál
kapor 0.5 csokor
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint