Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szardínia kenő

Szardínia kenő
Szardínia kenő
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eszembe jutott, hogy vacsorára elkészítem. Nagyon finom, főleg citromlével és lilahagymával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajos halat kiszedjük egy kis tálba, a vajjal ,mustárral, sóval, borssal szép simára keverjük.
  2. Kenyérre kenjük, hagymakarikákkal díszítjük, és megöntözzük citromlével.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 10 279
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

szardínia krém, szardíniából készült krém, halkrém szardíniából

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

372
olajos hal 175 g
vaj 50 g
mustár 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
lila hagyma 1 kis db
citromlé 0.5 citromból nyert