r
Nosalty Logó

Ikrasaláta 2 Glaser konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Ikrasaláta 2 Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 6% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 56% Zsír

A salátához

A tálaláshoz

Összesen 492 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 56% Zsír

A salátához

A tálaláshoz

Összesen 983 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 56% Zsír

A salátához

A tálaláshoz

Összesen 517 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 56% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    52.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    230.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    121 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 492 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 56% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    105.4 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    460.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    193 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    242 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 983 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 56% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    55.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    242.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    36 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    127 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 517 Kcal

Hozzávalók

A salátához

A tálaláshoz

Elkészítés

A salátához

  1. Az ikrát sózzuk, borsozzuk, botmixerrel eldolgozzuk, eközben cseppenként hozzáadogatjuk az olajat, és addig dolgozzuk, amíg habszerü lesz.
  2. Hozzákeverjük a citromlevet. Tálalásig hidegre tesszük.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 7264
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 22.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Tálaljuk friss fehér kenyérrel és apróra vágott hagymával. A recept eredete A román konyha című szakácskönyv.

Hozzászólások

Olaszné Anci

Kedves Glaser! Ez nagyon klassz, köszi. Imádjuk a kaviárt. Boldog, békés ünnepeket kívánok ! Anci

Törölt felhasználó

A román konyha, nem ERDÉLYI konyha. Elég sokat átvett, de nem ugyanaz.

Marianna1973

Szia! Azt szeretném kérdezni hogy milyen hal ikráját lehet felhasználni a salihoz? Köszi el?re is a válaszod, Üdv Marianna

Hozzávalók

A salátához

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek