Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ikrasaláta 2 Glaser konyhájából

Ikrasaláta 2 Glaser konyhájából
Ikrasaláta 2 Glaser konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálaljuk friss fehér kenyérrel és apróra vágott hagymával. A recept eredete A román konyha című szakácskönyv.

hozzávalók / 2 adag

A salátához

A tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ikrát sózzuk, borsozzuk, botmixerrel eldolgozzuk, eközben cseppenként hozzáadogatjuk az olajat, és addig dolgozzuk, amíg habszerü lesz.

  2. Hozzákeverjük a citromlevet. Tálalásig hidegre tesszük.

  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 894
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

ikrás krém, szendvicskrém halikrával, citromos ikrakrém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Marianna1973
Marianna1973 / Marianna1973 Sun, 2014-04-13 21:37

Szia! Azt szeretném kérdezni hogy milyen hal ikráját lehet felhasználni a salihoz?
Köszi előre is a válaszod, Üdv Marianna

492
haltej/halikra 50 g
napraforgó olaj 100 ml
citromlé 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fekete olajbogyó 2 dkg
bazsalikom 2 levél