r
Nosalty Logó

Fügeszendvics és aszalt szilvás tekercs

Sandrine
Fügeszendvics és aszalt szilvás tekercs
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A fügeszendvicshez

Az aszalt szilvás tekercshez

1012
Kalória
19.7g
Fehérje
175.5g
Szénhidrát
25.7g
Zsír
693.3g
Víz
41.9g
Koleszterin
22.9g
Élelmi rost
140.7g
Cukor
  • 2% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A fügeszendvicshez

Az aszalt szilvás tekercshez

Összesen 1012 kcal
  • 2% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A fügeszendvicshez

Az aszalt szilvás tekercshez

Összesen 4046 kcal
  • 2% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A fügeszendvicshez

Az aszalt szilvás tekercshez

Összesen 103 kcal
  • 2% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    31956.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    396 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    279 mg
  • Nátrium
    31112 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    175.5 g
  • Cukor
    141 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

Víz

  • Összesen
    693.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    784 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 1012 kcal
  • 2% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.8 g

Zsír

  • Összesen
    102.7 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    127824.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    1586 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    600 mg
  • Foszfor
    1118 mg
  • Nátrium
    124449 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    701.9 g
  • Cukor
    563 mg
  • Élelmi rost
    92 mg

Víz

  • Összesen
    2773.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    474 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    248 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    206 micro
  • Kolin:
    221 mg
  • Retinol - A vitamin:
    203 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    3136 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    549 micro
Összesen 4046 kcal
  • 2% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3317.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    29 mg
  • Nátrium
    3230 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    72 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 103 kcal

Elkészítés

A fügeszendvicshez

  1. A fügeszendvicshez a vízből és a cukorból főzzünk szirupot. Adjuk hozzá a rumot és a fügéket, főzzük 3-4 percig. Hagyjuk a fügéket kihűlni a szirupban.
  2. A sonkaszeleteket csíkozzuk fel, a fügéket vágjuk ketté. A fügék alsó felét kenjük meg a sajttal, helyezzünk rájuk 1-1 sonkadarabot, tegyük rá a füge felső részét.
  3. Az aszalt szilvás tekercshez a szilvákat a vörösborban felforraljuk, majd hagyjuk kihűlni.
  4. A krémsajtot összekeverjük az összenyomott fokhagymával és megborsozzuk.
  5. A szilvákat megtöltjük a fokhagymás krémsajttal és bebugyoláljuk egy-egy szalonnacsíkkal. Előzőleg vízben áztatott fogpiszkálóval rögzítjük a tekercseket.
  6. Előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük, amíg a bacon enyhén ropogósra pirul.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 10 p

Születésnapi vendégváró falatkák.

További receptek

Zöldséges tócsni

Ezek a zöldséges tócsnik frissek, ropogósak, és nagyon egészségbarátak. Cukkinivel, sárgarépával és burgonyával készítve nagyszerű ebéd vagy uzsonna válik belőlük, tuti nem fogtok ...

Vénusz

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Top Receptek