Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás gombakrémleves

Fokhagymás gombakrémleves
Fokhagymás gombakrémleves
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fokhagymakrémlevesre vágytam, de valami plusz ízzel. Mivel gomba volt itthon, az került bele...

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Én nem tettem bele lisztet, de aki sűrűbben szereti, annak ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az 1 ek kókuszzsírt felforrósítjuk, és beletesszük az apróra vágott fokhagymát, majd ha megpirult, a szeletekre vágott gomba felét is.
  2. Felöntjük a húsleves alaplével, összeforraljuk, közben egy másik edényben megdinszteljük kevés zsíron a maradék gombát.
  3. Forrás után elkezdjük botmixerrel összeturmixolni, sóval, fehérborssal ízesítjük, hozzáadjuk a tejszínt.
  4. Beletesszük a megdinsztelt gombát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 29 064
elküldve: 2
receptkönyvben: 68
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

pzsu77

Mióta szakács: 2013.01.06.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombakrémleves fokhagymásan, tejszínes gombakrémleves, tejszínes gombakrémleves fokhagymásan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

376
kókuszzsír 2 ek
fokhagyma 8 gerezd
gomba 250 dkg
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
szárnyas alaplé 6 dl
főzőtejszín 2 dl