Franciaországban úgy tartják, az igazán jó cukrászda a flan patissier-jéről ismerszik meg, és valóságos verseny folyik a legfinomabb krém előállításáért. Ha meg akarjuk vásárolni, kellően korán kell érkeznünk, mert a lelkes rajongók pillanatok alatt elkapkodják a finom süteményt. Ha lemaradtunk volna, ezzel a finom és nem túl nehéz recepttel magunk is előállíthatjuk, és otthonunkba varázsolhatjuk a francia cukrászdák egyedien varázslatos hangulatát. Sok sikert, és jó étvágyat kívánok, remélem ízleni fog!
Hozzászólások (5)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Elkészítettem. A kukoricaliszt miatt egy nehéz, tömény sült pudingot kaptam. Összességében finom volt, bár a cukor nagyon sok, szerintem, de ez ízlés dolga. Elég sok videót megnéztem ennek a sütinek az elkészítéséről a neten és a legtöbb helyen ettől egy könnyebb állagú sütemény a végeredmény. Tea mellé megeszegettük.
szia, ne haragudj de biztos hogy kukoricaliszt ès nem kukoricakemènyito? amugy nagyon guszta, ki fogom probàlni! :)
Szia, angol nyelvteruleten elek, itt cornflour-nak hivjak a szukseges hozzavalot, ami szo szerint es a szotar szerint is kukorica lisztnek felel meg, a kukorica kemenyito ha jol tudom cornstarch neven fut :). Tenyleg nagyon finom konnyu kremes suti erdemes kiprobalni, nalunk nagy kedvenc :)!
:)
:) :)